GPiPR 2023./2024.
Kurikul 2023./2024.
Kriteriji za ocjenu iz vladanja
Školski razvojni plan
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Projekt "Učenjem do poučavanja"
ŠKOSKI PROJEKTI
"Koliko misliš na okoliš?"
"Socio-emocionalno učenje u OŠ Hvar"
"Ruksak pun kulture"
"Da nam igra bude boja,
spajamo dva škoja"
JUTRO I POPODNE
PRO
JUTRO I POPODNE
Učenici, članovi projektnog tima Erasmus + Unesco Passport, bili su, u okviru aktivnosti istraživanja mediteranske prehrane, a u organizaciji i pod vodstvom učiteljice Natalije Šćepanović, u posjetu obitelji Bracanović Meier koja se bavi uzgojem koza te proizvodnjom kozjeg sira. Obitelj trenutno ima 10 koza, mlijeko muzu ručno, jer je kvaliteta mlijeka, a time i sira na taj način puno bolja. Od proizvoda su nam pokazali i ponudili meki kozji sir, kozji camember i gorgonzolu. Također izrađuju sladoled od kozjeg mlijeka, različitih okusa. To je izazvalo veliko oduševljenje i zanimanje naših učenika koji su pri tom doznali da se sladoled izrađuje pomoću posebnog aparata, dok su se za samu izradu vlasnici educirali u Njemačkoj.
Učenici, članovi projektnog tima Erasmus + Unesco Passport, bili su, u okviru aktivnosti istraživanja mediteranske prehrane, a u organizaciji i pod vodstvom učiteljice Natalije Šćepanović, u posjetu obitelji Bracanović Meier koja se bavi uzgojem koza te proizvodnjom kozjeg sira. Obitelj trenutno ima 10 koza, mlijeko muzu ručno, jer je kvaliteta mlijeka, a time i sira na taj način puno bolja. Od proizvoda su nam pokazali i ponudili meki kozji sir, kozji camember i gorgonzolu. Također izrađuju sladoled od kozjeg mlijeka, različitih okusa. To je izazvalo veliko oduševljenje i zanimanje naših učenika koji su pri tom doznali da se sladoled izrađuje pomoću posebnog aparata, dok su se za samu izradu vlasnici educirali u Njemačkoj.